Nieuws

RTL Z

is erg benieuwd hoe wij een veerpont voorzien van een reclame-uiting.

Bekijk artikel

JCDecaux

Reclame maken kan op veel manieren. Waarom niet op de veerpont van GVB veren. In samenwerking met GVB veren en JCDecaux heeft Blue Signs een geweldig opvallende reclame uiting verzorgd.

Bekijk artikel

Sanifair

Mooie decoraties in de toiletgroep van Sanifair in Rive Gauche Charleroi.

BasKoetenRacing

Opvallen op het circuit met een auto die alleen al door zijn ‘looks’ een winnaar is.
In opdracht van BasKoetenRacing en NKPP, hebben wij weer een mooi ‘kunstwerk’ afgeleverd.

3D Windowsigning

3D Windowsigning de perfecte oplossing voor leegstand van winkel- en bedrijfspanden.

Fit4Lady

Frisse kijk op sport bij Fit4Lady.

Carnavalsvereniging

Blue Signs sponsor van carnavalsvereniging het Masker te Zwaag.

Mechatronics

Klant en product Mechatronics.

Ooms B.V.

Klant en product Ooms B.V.

VrijeVorm ThemaVlag

In het kader van het net anders dan anderen presenteren van een vlaggen systeem, hebben wij de VrijeVorm ThemaVlag ontwikkeld voor de feestdagen. Dit bleek een zeer succesvol item. Houd onze publicaties in de gaten voor de overige ontwikkelde items op dit gebied. Presenteer jezelf anders dan standaard.

Papierrestaureren.nl

Voor onze klant Papierrestaureren.nl hebben wij een leuke opvallende belettering mogen maken op een nieuwe Renault Kangoo. Het is een opvallende kleurrijke uiting geworden met een combinatie van verschillende soorten folie, zoals fullcolour printfolie, One-way vision op het raam en reflecterende folie voor een extra accent op de auto, op de momenten dat er licht over de visual schijnt.

NIEUW! 3M™ Envision™ PVC-vrije Wrap Films

3M lanceert een nieuwe generatie milieuvriendelijkere non-PVC wrapfolies met baanbrekende prestaties. De nieuwe printfolie is geschikt voor uitgebreide applicatiemogelijkheden, zoals muren, auto’s, vrachtwagens, opleggers, schepen en ruwe oppervlakken. 3M™ Envision™ 480 Cv3 wrap folie is een duurzame oplossing, van een technologisch hoog niveau. Blue Signs implementeert deze folie samen met de nieuwste generatie latex inkten. Een top combinatie als het gaat om MVO ondernemen. Met 3M™ Envision™ Wrap Films krijgt u niet alleen betere prestatie, maar het is nog groener ook. Ze worden gemaakt door een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat 3M™ Envision™ Wrap Films zijn:

-PVC-vrij-Ftalaat vrij

-Gedeeltelijk vervaardigd uit bio based materialen

-Geproduceerd met 60% minder oplosmiddelen

Barbara Broekman

De bekende Amsterdamse kunstenares Barbara Broekman wende zich tot Blue Signs voor advies voor fotopanelen op haar nieuwe galerie. Het project bestaat uit fullcolour wandpanelen en massief verlichte LED doosletters.

Zonwering Nederland

Een grote gerenommeerde zonwering specialist was op zoek naar een doek dat op een steiger voldoende op zou vallen. Via Blue Signs werd een zeer opvallend doek voor Zonwering Nederland gerealiseerd. Het meshdoek heeft een afmeting van 5 x 15 meter. Meshdoek is in dit geval de beste keuze, omdat de windbelasting van dit type doek een stuk lager is dan dat van een volledig dicht spandoek.